Medlemsbrev, april 2023

Äntligen är våren är här

Det var bra uppslutning på städdagen i söndags. Vi rensade upp från vinterstormarna genom att flytta nedfallna grenar till ängen. I Backsvägskurvan tog vi rätt på barkborrsangripna granar. Eftersom det var så varmt och torrt vågade vi inte elda. Förhoppningsvis kan vi göra det på kommande städdag som är nu på söndag den 23 april 10.00.

På söndag skall vi också bygga klart spången till Abborrberget samt flytta material från skogen till utegymmet.

Passar även på att påminna om årsmötet den 18 juni. Så notera gärna redan nu i din kalender att vårt årsmöte är den 18 juni kl. 11:00. Dokument kommer att finnas på vår hemsida.

Om du har någon motion till årsmötet behöver det enligt våra stadgar skickas in till styrelsen senast under april månad.

Midsommarfirandet blev en lyckad tillställning förra året. I år söker vi nya krafter. Ni som är intresserade av ett midsommarfirande i år kan mejla mig så ser jag till att ni kommer i kontakt med varandra. De som drev 2022 års firande kan inte ställa upp i år.

Det börjar närma sig för årets stora händelse – Lugnets bouleturnering! Vi träffas på dansbanan lördagen den 1 juli klockan 12:00 och startar evenemanget så snart vi lottat grupperna.

Det kommer finnas tid för både spel, skratt och snack.

Likt föregående år kommer det finnas goda snacks och drycker att välja på, så ingen risk att bli vare sig småsugen eller törstig. 

Vi hoppas på en stor uppslutning både från spelare och publik, så tag med hela släkten, grannen, och kanske till och med hunden om den är bouleintresserad.

Vi vill gärna se om årets turnering kan slå förra årets spännande finalkast – det var ju nästan mer dramatiskt än en Hollywood-film! Men oavsett vem som vinner så kommer det bli en rolig dag.

Så, damma av era bouleklot och var redo för en dag full av boule-magi! Vi ses vid dansbanan den 1 juli.

Varmt välkomna till årets bouleturnering önskar Gustav Thuresson, fjolårets segrare och boulebanans närmaste granne. 

Styrelsen
Norrö/Lugnets samfällighet