Senaste inlägg

Andra städdagen – 25 oktober

På söndag, den 25 oktober kl. 10.00, avslutar vi arbetet med röjningen av sly. Vi ska också elda upp de högar av grenar som samlats på ängen. Träd vid Höjdvägen och Backvägen skall vara nedtagna av Anders vilket också medför eldning. Precis som vid förra städdagen håller vi behörigt avstånd. Vi ställer därför in korvgrillningFortsätt läsa ”Andra städdagen – 25 oktober”

Höstens städdagar 2020

Söndagen den 11 oktober och/eller söndagen den 25 oktober kl. 10:00 -13:00 träffas vi på ängen för höstens 2 städdagar. De arbeten vi fokuserar på vid dessa tillfällen är: Fälla några angripna granar = såga, dra ris, bära stockar m.m. Reparera en spång vid södra badet = såga, spika, skruva m.m. Avsluta röjningen vid södraFortsätt läsa ”Höstens städdagar 2020”

Kallelse till årsmöte 23 augusti

Hej, hoppas att ni alla haft en bra sommar! Välkomna till årsstämman 2020. Pandemin nödgade oss att skjuta på ordinarie tidpunkt och reservtillfället (ursprungligen 22/8) har vi justerat till söndag den 23/8 kl 11.00 vid klubbstugorna. Som vi alla vet så är vi i skrivande stund mitt i pandemin med oförändrade restriktioner d v s attFortsätt läsa ”Kallelse till årsmöte 23 augusti”

Datum att notera framöver

Vårens två städdagar har som bekant ställts in. Det blir inte heller något traditionellt valborgsfirande på grund av det rådande läget. Den inplanerade byggdagen 10 maj kvarstår dock (se tidigare notis). Med anledning av de inställda städdagarna och för den gemensamma trevnaden vill vi uppmana alla att ta en extra titt runt det egna närområdetFortsätt läsa ”Datum att notera framöver”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.