Medlemsbrev 3 – juli 2021

Tack alla som kom till årsmötet! Vi hade bra diskussioner och trevlig stämning. Protokollet finns här.

Vi fastställde grönområdesplanen och budgeten. Årsavgiften kommer vara detsamma som tidigare år, men vi ser att den kan behöva höjas så småningom. Vi kommer att köpa in ett picknickbord som ska placeras lite diskret vid norra badet. Tanken är att kunna fika utan att konkurrera med myrorna och även ha uppsikt över badande.

Ni kanske har noterat att det numera står ett avfallskärl vid stigen upp till Gavelberget. Syftet med det är att minska nedskräpningen och uppmuntra de som besöker området att kasta sitt avfall i tunnan istället för att lämna det i naturen. Hälsa gärna på besökare och berätta att det finns en soptunna som de gärna får använda.

Vi tackade av Mathias Cavedoni, Tina Moström och Annika Svan som avslutar sina funktioner i samfälligheten men som alla verkligen bidragit till vår förening. Ny ledamot i styrelsen är Jennie Norlin.

Lugnet har en grupp på Facebook för oss medlemmar. Om du använder Facebook kan du gärna gå med i vår gemensamma grupp länk

Tommy Matsson har under lång tid gjort mycket för Lugnet och var en mycket uppskattad person lämnade oss tyvärr i våras. Guy Hörnfeldt höll ett minnestal över Tommy på årsmötet.

Ta hand om er och varandra.
Styrelsen önskar er alla en riktigt fin sommar!