Medlemsbrev 1, mars 2022

Hoppas att ni alla kunnat njuta av de fina vinterdagar som vi haft!

Vårens städdagar
Söndagarna den 10 och 24 april. Samling kl. 10:00 vid dansbanan. Vi delar upp oss för olika uppgifter och återsamlas kl. 12:30 för korvgrillning som samfälligheten bjuder på.

Vi hoppas att många kan komma!

Gräsklippning av fotbollsplanen
Vi behöver en ny lösning för att hålla vår gemensamma yta och fotbollsplanen klippt i sommar. Cennet som förtjänstfullt har hållit området fint de senaste åren kommer inte att fortsätta med det.

Kontakta någon i styrelsen eller skriv till norrolugnet@gmail.com om du har förslag på vem som kan vilja åta sig uppdraget.

Midsommarfirande
Nu när pandemin är mindre allvarlig kan det tänkas vara fler som vill fira midsommar tillsammans. De som vill vara med och arrangera ett gemensamt firande kan vända sig till Arne Ekstrand som är sammankallande för ett midsommargruppen. arne.ekstrand@gmail.com

Det finns tankar om att skapa en mindre odlingsbar yta bredvid lekplatsen. Om det finns intresse av detta är det bra om ni återkopplar till styrelsen så får de som är intresserade skriva ett förslag till årsmötet.

Lugnet har en grupp på Facebook för oss medlemmar. Om du använder Facebook kan du gärna gå med i vår gemensamma grupp länk

Tänk på att köra försiktigt. Särskilt nu när det fortfarande är halkigt.

Ser fram emot att träffa er på städdagarna!

Styrelsen